Перейти до основного вмісту
БМАНУМ

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів МАН

18 лютого відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Буковинської Малої Академії Наук. Учасники конкурсу представляли свої роботи на трьох секціях «Математика», «Статистика» та «Прикладна математика».

Читати далі
Вічна і світла пам’ять Герою!

Співчуваємо нашій студентці Катерині Тодиренчук з приводу втрати батька-воїна ЗСУ

Трудовий колектив та студентська спільнота ФМІ висловлюють щирі співчуття студентці 205 групи Катерині Тодиренчук з приводу передчасної смерті її батька-воїна ЗСУ, який загинув захищаючи рідну землю від російських окупантів

Читати далі
НМТ на максимум

Викладачі ФМІ долучились до освітнього проєкту «НМТ на максимум»

16 лютого в Мармуровій залі ЧНУ відбулися урочистості з нагоди закриття освітнього проєкту «Школа успішних випускників «НМТ на максимум». Проєкт ініційовано Студентським парламентом. До проведення занять з математики долучилися 14 викладачів ФМІ

Читати далі
Учасники олімпіади

12 лютого відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій (ІІ тур)

12 лютого 2023 року відбувся ІІІ етап (2-й тур) Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій для учнів 8-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів та закладів професійно-технічної освіти на базі Чернівецького політехнічного фахового коледжу. Голова журі – Мельник Г.В., доцент кафедри прикладної математики та інформаційних технологій ЧНУ.

Читати далі
Зустріч

Завдяки випускникам на факультеті з'явився "пункт незламності"

Випускники 2007 року спеціальності "Прикладна математика" забезпечили факультет автономним інвертором та акумуляторами.

Читати далі
Студентська відпочинкова зона

Нова відпочинкова зона для студентів

ІТ-компанія SapientPro, з якою ФМІ давно співпрацює, облаштувала в корпусі затишну відпочинкову зону, де студенти мають можливість не лише відпочити, але й поспілкуватися на перервах або після пар.

Читати далі
Учасники олімпіади

5 лютого відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики

Обласна олімпіада з математики відбулася 5 лютого на базі Чернівецького професійного училища №8, Кельменецького ліцею та Вижницької школи-інтернату імені Назарія Яремчука. В олімпіаді взяли участь близько 100 учнів 7-11 класів Чернівецької області. Головою журі була заступниця деканки факультету Олена Карлова, а експертом-консультантом - деканка факультету математики та інформатики Ольга Мартинюк.

Читати далі
Володимир Рєзнік

Студент 4 курсу Володимир Рєзнік виграв грант за державною програмою на суму 200 тисяч гривень

Студент 4-го курсу факультету математики та інформатики Володимир Рєзнік отримав 200 тисяч гривень на розвиток власного бізнесу, вигравши мікрогрант за урядовою програмою єРобота. 

Читати далі
Учасники олімпіади

4 лютого відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій

4 лютого 2023 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій серед 10-11 класів у Чернівецькій області на базі Чернівецького політехнічного фахового коледжу. В олімпіаді взяли участь 33 учасники. Голова журі – Мельник Г.В., доцент кафедри прикладної математики та інформаційних технологій ЧНУ. 

Читати далі
Міжнародна співпраця

Науково-дослідна лабораторія "Технології 3D-друку" поповнилась новим обладнанням

3 лютого 2023 року Оле Гензель, один з меценатів лабораторії 3D-друку, передав факультету для доукомплектування 3D-лабораторії ноутбук. Наступним кроком у рамках співпраці є проведення пізнавальних лекцій та навчання студентів IT- спеціальностей розробляти та створювати пристрої, якими можуть користуватися лікарі та парамедики для діагностики чи огляду хворого. 

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності