Перейти до основного вмісту
симпозіум

Міжнародний математичний симпозіум у Празі

Науковиця факультету математики та інформатики Олена Карлова взяла участь  у міжнародному математичному симпозіумі у якості запрошеного лектора

Читати далі
bachelor2022

Вітаємо бакалаврів 2022!

10 липня, у мармуровій залі Чернівецького університету відбулися випускні урочистості, на яких факультет математики та інформатики вітав 81 випускника із успішним завершенням дуже важливого етапу у їх житті - здобуття бакалаврського рівня вищої освіти та отримання диплому бакалавра. Проведення цього заходу стало можливим завдяки ЗСУ, щира подяка та низький уклін ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!

Читати далі
інфомаційна карта

Вітаємо Богдана Іфтоду

Результати кваліфікаційної роботи “Інформаційна карта функціонування державної мови” студента 4 курсу кафедри прикладної математики та інформаційних технологій Іфтоди Богдана Миколайовича відзначені Секретаріатом Уповноваженого із захисту державної мови

Читати далі
угода

Співпраця університету з компанією Sigma Software

16 червня відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та шведсько-українською компанією Sigma Software. На зустрічі були присутні ректор університету - Роман Петришин, декан факультету математики та інформатики Ольга Мартинюк, завідувач кафедри програмного забезпечення комп'ютерних систем Сергій Остапов та представниця компанії Лілія Федик.

Читати далі
Блажевський С.Г.

Вічна пам’ять Блажевському Степану Георгійовичу

З глибоким сумом повідомляємо, що 15 травня 2022 року на 59 році життя перестало битися серце доцента кафедри диференціальних рівнянь, вірного сина України Степана Георгійовича Блажевського.

Читати далі
Березовська Г.М.

Вічна пам’ять Березовській Галині Михайлівні

З глибоким сумом повідомляємо, що 28 квітня 2022 року, на 85 році життя перестало битися серце чудової людини - викладачки кафедри математичного аналізу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Читати далі
Христос Воскрес!

Христос Воскрес!

Хай Воскресіння Христове захистить українських воїнів, які виборюють свободу України та наближають нашу перемогу. Бажаємо миру та процвітання українському народу. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Читати далі
Слава Україні!

Слава Україні! Підтримаймо нашу армію!

Тримаємо стрій і продовжуємо боротись за нашу країну. Продовжуйте підтримувати українське військо спротивом на місцях, інформацією, провіантом та іншим. Все буде Україна!

Читати далі
Матійчук М.І.

Вічна пам’ять професору Михайлу Івановичу Матійчуку

З глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні, 29 січня 2022 року, на 85 році життя перестало битися серце відомого вченого та педагога, професора, доктора фізико-математичних наук, багаторічного завідувача кафедри диференціальних рівнянь Чернівецького університету, вірного сина України Михайла Івановича Матійчука.

Читати далі
Erasmus+

Гранти ЄС на 2021-2027 роки

ЄС Еразмус+ оголосила початок нового етапу грантових програм для закладів вищої освіти, студентів, випускників, викладачів та інших працівників на період 2021-2027 рр.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності