Перейти до основного вмісту
Конференція

Міжнародна онлайн-конференція «Стратегії розвитку вищої освіти у воєнний та післявоєнний час»

27 жовтня 2022 року відбулася онлайн-конференція "Стратегії розвитку вищої освіти у воєнний та післявоєнний час". Спікерами були науковці з різних куточків світу, вони піднімали важливі питання, говорили про проблеми та переваги змішаної форми освіти, про можливі алгоритми забезпечення якості освіти у воєнний час та в умовах пандемії. Відповідали на запитання колег, ділилися власним досвідом та корисною інформацією з аудиторією. Учасницею конференції була деканка факультету Ольга Мартинюк.

Читати далі
семінар

Науковий семінар «Математика і суспільство»

12 жовтня 2022 року відбувся черговий семінар Чернівецького математичного товариства на тему "Математика і суспільство". Доповідач - Ірина Єгорченко, старша наукова співробітниця Інституту математики НАН України.

Читати далі
Проєкт віртуальної служби Корпусу миру США в Україні

Проєкт віртуальної служби Корпусу миру США в Україні

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича став учасником онлайн-програми, яка реалізується в рамках «Проєкту віртуальної служби Корпусу миру США в Україні» на базі Одеського Національного Політехнічного Університету.

Читати далі
З днем працівників освіти!

З днем працівників освіти!

Шановні освітяни! Щиро вітаємо вас з професійним святом! Дякуємо за професійсніть та креативність, щирість та небайдужість до викладацької роботи! Бажаємо оптимізму, бадьорості, натхнення і нескінченної мудрості. Миру нам всім! Слава Україні! Героям слава!

Читати далі
Нові члени Вченої ради університету

Нові члени Вченої ради університету

20 вересня у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулися вибори делегованих представників до складу Вченої ради з числа студентів. Серед обраних - студент факультету математики та інформатики.

Читати далі
дзвіночок

З Днем знань!

Факультет математики та інформатики знову наповнився студентами. На перервах всі коридори нагадують "вулики з бджолами" і на мить здається, що нема війни, що все так, як було раніше. Вітаємо всіх сьогодні зі святом знань, щиро бажаємо здоров'я, натхнення та перемоги. А студентам - міцних знань та чудових можливостей у мирній Україні.

Читати далі
medal

Вітаємо Ярослава Йосиповича Бігуна

За рішенням Сенату Тираспольського державного університету (Кишинів, Молдова) Ярослава Йосиповича нагороджено медаллю за високий професіоналізм та активну міжнародну діяльність

Читати далі
День Незалежності

З Днем незалежності України!

Для нас це не просто свято, це символ волі, символ нескореності, символ стійкості, сили як фізичної, так і внутрішньої. Сьогодні ми великою ціною тисяч життів захищаємо те, що символізують ці свята, — нашу свободу, державність, незалежність та суверенітет. Ми вже перемогли. Ми вистояли. Ми єдині. Ми нездоланні. З нами Бог, з нами правда, бо ми на своїй рідній землі. Слава Україні! Героям слава!

Читати далі
скаутський табір

Скаутський табір у Данії

З 21 по 31 липня 2022 року українські діти мали змогу відпочивати та навчатися у Міжнародному гайдівському та скаутському таборі в Данії. До організації навчального процесу, зокрема проведення пізнавальних занять з математики, та дозвілля дітей у таборі була залучена Наталія Шевчук – кандидат фіз.-мат. наук, асистент кафедри алгебри та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності