Перейти до основного вмісту
Медіація

Відбулась зустріч, присвячена медіації та врегулюванню спорів учасників освітнього процесу

1 грудня на факультеті математики та інформатики з метою інформування всіх учасників освітнього процесу щодо питань врегулювання різних типів конфліктних ситуацій відбулася чергова зустріч. Тема онлайн-зустрічі "Комунікація в конфлікті, медіація та врегулювання спорів учасників освітнього процесу в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича".

Читати далі
Міжнародна співпраця ФМІ

Міжнародна співпраця

17-18 листопада 2022 року на факультеті математики та інформатики відбулися робочі зустрічі з німецькими партнерами. Оле Гензель та Йошуа Пісмен поділились своїми знаннями у сфері медицини та 3D-моделювання для допомоги постраждалим у війні. За їх фінансового сприяння на факультеті створено спеціалізовану науково-дослідну лабораторію 3D-друку «Технології 3D-друку». Також під час зустрічей обговорили деталі подальшої співпраці.

Читати далі
День Гідності та Свободи

21 листопада - День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. Запрошуємо сьогодні приєднатись на виховний захід, організований студентами 206 групи, о 17:00 за посиланням https://meet.google.com/ykn-ivay-owk

Читати далі
Олімпіада ICPC-UKRAINE 2022

Вітаємо переможців ІІ етапу олімпіади ICPC-UKRAINE 2022

Від факультету математики та інформатики в 2 турі у південно-західному регіоні взяли участь 6 команд. Дві команди (учасники від кафедри математичного моделювання) здобули перемогу в цьому турі і проходять у наступний 3 тур, який є Європейським. 3-й тур пройде 9-10 грудня. Тож вітаємо переможців!

Читати далі
День студента на факультеті математики та інформатики

Нагородження до Дня студентів

17 листопади, з нагоди Міжнародного дня студентів, у культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука відбулися урочисті нагородження найкращої молоді, яка навчається у стінах Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. За успіхи у навчанні, наукові здобутки, культурно-мистецьку, спортивну та волонтерську діяльність  отримав відзнаку від Чернівецької міської ради студент 401 групи факультету математики та інформатики Циганаш Вадим.

Читати далі
Інтенсив «Підготовка до ЗНО з математики»

Проведення інтенсиву «Підготовка до ЗНО з математики» спільно з Молодіжною радою Боянської ОТГ

12-13 листопада у рамках співпраці між факультетом математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та відділом освіти, культури, молоді та спорту Боянської сільської ради було проведено інтенсив «Підготовка до ЗНО з математики». Таку ініціативу уже другий рік поспіль подає Молодіжна рада при Боянській сільській раді. Приємно зазначити, що Головою МР є випускниця факультету математики та інформатики Басараба Марія, яка долучилася до організації даного заходу.  

Читати далі
Тест: Чи добре ви знаєте історію української писемності та мови?

День української писемності та мови

9 листопада українці світу відзначають День української писемності та мови, однієї з найкрасивіших і наймилозвучніших у світі.

Читати далі
Олімпіада з математики "МініМудрик"

VІ обласна олімпіада з математики "МініМудрик"

Шоста олімпіада з математики «МініМудрик» для учнів 5-7 класів відбулася в суботу, 5 листопада, під егідою факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за сприяння науково-творчого об’єднання «Математична Майстерня» та підтримки Чернівецького Математичного Товариства. Цьогоріч в олімпіаді взяли участь більше 100 школярів, які зараз навчаються в Чернівцях та Чернівецькій області. Далеко не всі з них навчалися в Чернівцях до лютого цього року. І вони зробили цю обласну олімпіаду Всеукраїнською.

Читати далі
Вічна пам'ять Котенко Ніні Володимирівні

Вічна пам'ять Котенко Ніні Володимирівні

З глибоким сумом повідомляємо, що 6 листопада 2022 року на 80 році життя перестало битися серце чудової людини Ніни Володимирівни Котенко.

Читати далі
Зустріч із представником Уповноваженого із захисту державної мови

Зустріч із представником Секретаріату Уповноваженого із захисту державної мови

27 жовтня на факультеті математики та інформатики відбулася робоча зустріч із заступником керівника Секретаріату Уповноважений із захисту державної мови Сергієм СИРОТЕНКО.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності