Перейти до основного вмісту
Бакалаври 2023

Вітаємо бакалаврів 2023

28 червня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулися урочистості, де факультет математики та інформатики вітав своїх 95-х випускників із завершенням навчання в бакалавраті

Читати далі
Григорчук Іван Федорович

Вічна пам'ять Григорчуку Івану Федоровичу

З глибоким сумом повідомляємо, що 27 червня 2023 року на 97 році життя перестало битися серце чудового викладача математичного факультету Чернівецького університету, доцента кафедри математичного аналізу, кандидата фізико-математичних наук, вірного сина України Івана Федоровича ГРИГОРЧУКА.

Читати далі
"The Andy" 2023

Професорка факультету Олена Карлова отримала премію "The Andy"

На 45-му Міжнародному симпозіумі з дійсного аналізу Олена Карлова у якості запрошеного спікера виступила з доповіддю "On Baire one compositors and related questions", а також отримала нагороду "The Andrew Bruckner Award"

Читати далі
ECODAM 2023

Участь студенток ФМІ в літній докторській школі ECODAM 2023

Студентки 5 курсу ФМІ Марія Тарновецька та Діана Гушул взяли участь у 15-й докторській літній школі Evolutionary Computing in Optimization and Data Mining (ECODAM), яка проходила з 6 по 8 червня у Ясському університеті ім. А. Й. Кузи

Читати далі
IT education summit 2023

Участь в IT Ukraine Education Summit 2023

7 червня відбувся захід «IT Ukraine Education Summit 2023». Саміт проходить вже вчетверте та цьогоріч об'єднав понад 30 спікерів та 2000 учасників. Зокрема, захід відвідала деканка факультету математики та інформатики Ольга Мартинюк.

Читати далі
Чемпіон Універсіади зі стрільби з лука

Студент ФМІ Костик Стефан став чемпіоном Універсіади зі стрільби з лука

Вітаємо студента 202 групи ФМІ Стефана Костика із перемогою на XVIII літній Універсіаді зі стрільби з лука та проходженням відбору на Всесвітню Універсіаду (м. Ченду, КНР)

Читати далі
Всеукраїнські учнівські олімпіади 2023

Участь викладачів факультету в олімпіадному русі

Викладачі факультету систематично залучаються до підготовки і проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, інформатики та інформаційних технологій

Читати далі
Переможниці конкурсу "Університет має талант"

Вітаємо студенток ФМІ з перемогою у конкурсі "Університет має талант"

Студентки Каріна Якимович та Марія Гончарук посіли І та ІІІ місце в університетському конкурсі "Університет має талант"

Читати далі
Відрядження до Бєльцького державного університету

Працівники ФМІ відвідали Бєльцький державний університет

22 травня асистентка кафедри прикладної математики та інформаційних технологій Анастасія Юрійчук та студентка факультету, лаборантка кафедри диференціальних рівнянь Тетяна Скрипник відвідали Бєльцький державний університет імені Алеку Руссо (Республіка Молдова)

Читати далі
День вишиванки, привітання

Національна гордість. З Днем вишиванки 2023

Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиції – одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них всьому. Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи!

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності