Перейти до основного вмісту
Олімпіада з інформатики

28 січня 2023 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики

28 січня 2023 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики в Чернівецькій області на базі Чернівецького політехнічного фахового коледжу. В олімпіаді взяло участь 50 учасників, призерів ІІ етапу. Голова журі – Черевко І.М., зав. кафедри математичного моделювання ЧНУ, заступник голові журі – Караванова Т.П., експерт-консультант – Фратавчан В.Г.

Читати далі
Черевко І.М. відвідав Люксембурзький інститут здоров'я

Завідувач кафедри ММ проф. Черевко І. М. відвідав Люксембурзький інститут здоров'я

20 січня 2023 року відбулась зустріч завідувача кафедри ММ проф. І. Черевка та доктора П. Назарова в  рамках меморандуму про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Люксембурзьким інститутом здоров'я.

Читати далі
Магістри 2022 року випуску

Вручення дипломів випускникам-магістрам ФМІ

15 січня у Мармуровій залі ЧНУ ім. Ю. Федьковича відбулися урочистості, де факультет математики та інформатики вітав своїх 82-х випускників із успішним завершенням навчання в магістратурі та отриманням диплому магістра.

Читати далі
Лотаринзький університет

Міжнародна співпраця з Лотаринзьким університетом (м. Нансі, Франція)

13 січня 2023 року зав.кафедри математичного моделювання проф. Черевко І. М. на запрошення проф. Patrick Henaff відвідав Universite De Lorraine в Nancy (Франція). За результатами зустрічі започатковано спільний проєкт в галузі лінгвістики та штучного інтелекту. Також було обговорено можливості академічної мобільності.

Читати далі
Семінар з гарантами ОП

Особливості акредитаційних експертиз в умовах воєнного стану

5 січня у Червоній залі відбувся семінар з гарантами освітніх програм Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича на тему «Особливості акредитаційних експертиз в умовах воєнного стану».

Читати далі
Різдво Христове

Вітаємо з Різдвом Христовим!

Нехай усі молитви, що пролунають сьогодні, будуть почутими, а цьогорічне Різдво принесе нашій країні Перемогу, знищить все зло і наповнить наше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям.

Читати далі
Звіт деканки факультету

Звіт деканки ФМІ

Звіт деканки Ольги Мартинюк про діяльність факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за 2022 рік 

Читати далі
Засідання Ради стейкхолдерів ЧНУ

Засідання Ради стейкхолдерів ЧНУ

8 грудня відбулося організаційне засідання Ради стейкхолдерів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Деканка факультету математики та інформатики Мартинюк О.В., як голова комісії з  навчально-методичної роботи Вченої ради університету, також взяла участь в обговоренні.

Читати далі
ЗСУ

6 грудня - День Збройних сил України

Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Сьогодні ми дякуємо всім тим, хто обрав нелегкий шлях військовослужбовця; тим, хто готовий пожертвувати собою заради щасливого і вільного майбутнього наших дітей. Сьогодні ми з вдячністю згадуємо тих, хто віддав своє життя за нашу благословенну українську землю. Слава Україні! Слава Збройним Силам!

Читати далі
Міжнародний день волонтера

5 грудня - Міжнародний день волонтера

Завдяки зусиллям волонтерів світ стає кращим, Україна щодень міцніє, в серцях українців утверджується непохитна віра в нашу країну, в нашу Перемогу, в наших громадян, а захисники відчувають постійну надійну підтримку і турботу. Зичимо всім волонтерам міцного здоров’я, злагоди і переможного миру в нашій країні!

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності