Перейти до основного вмісту
Університет має талант

Найбільше талантів університету на нашому факультеті!

  •  пʼятниця, 28 жовтня 2022 р.
  •  Події

25 жовтня у Мармуровій залі університету відбувся півфінал традиційного конкурсу "Університет має талант". Серед 40 учасників від усіх факультетів та інститутів університету найбільше талантів представляли факультет математики та інформатики. 

Читати далі
Переможці І етапу олімпіади ICPC-UKRAINE 2022 факультету математики та інформатики

Вітаємо переможців І етапу олімпіади ICPC-UKRAINE 2022

  •  вівторок, 25 жовтня 2022 р.
  •  Події

22 жовтня 2022 року було проведено перший тур Міжнародної студентської олімпіади з програмування у форматі ACM/ICPC (Association for Computing Machinery/International Collegiate Programming Contest). Олімпіада проводилася в онлайн режимі. У першому турі олімпіади серед студентів ЗВО південно-західного регіону України взяли участь 9 команд з факультету математики та інформатики, кожна з яких складалася з трьох студентів. 6 команд зайняли призові місця.

Читати далі
IT KickStart

IT KickStart

  •  неділя, 2 жовтня 2022 р.
  •  Події

1 жовтня 2022 року викладачі та студенти факультету математики та інформатики взяли участь в заході "IT KickStart". Організатор заходу - It Cluster Chernivtsi It Community . Мета заходу - показати школярам справжнє IT та розбити всі стереотипи про ІТ.

Читати далі
conference

Міжнародна математична конференція, присвячена 60-річчю кафедри ПМІТ

  •  пʼятниця, 30 вересня 2022 р.
  •  Події

22-24 вересня 2022 року відбулася міжнародна наукова конференція «Прикладна математика та інформаційні технології», присвячена 60-річчю кафедри прикладної математики та інформаційних технологій. На конференцію подано 103 доповіді із 9 країн: Казахстану, Люксембургу, Молдови, Німеччини, Польщі, США, України, Франції і Японії. Серед авторів поданих матеріалів 2 член-кореспонденти НАН України, Почесний професор Техаського університету Ростислав Григорчук, 46 докторів і 47 кандидатів наук.

Читати далі
магістри

Відбулося вручення дипломів випускникам-магістрам 2021 року

  •  понеділок, 24 січня 2022 р.
  •  Події

22 січня 2022 року в Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулося урочисте дійство з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам 2021 року факультету математики та інформатики. 

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності