Перейти до основного вмісту
Університет має талант

25 жовтня у Мармуровій залі університету відбувся півфінал традиційного конкурсу "Університет має талант". Серед 40 учасників від усіх факультетів та інститутів університету найбільше талантів представляли факультет математики та інформатики. 

Честь нашого факультету у цьому році захищали студентка 4 курсу Ірина Соловйова,  студенти 3 курсу Назарій Григоряк, Олег БадлоКаріна Якимович, студентка 2 курсу Юлія Джаман і, що надзвичайно приємно, п'ятеро студентів 1 курсу - Валерія Машталер, Ганна Гелич, Станіслав Коханюк, Марія Гончарук, Катерина Трифаненко. За успішний виступ на конкурсі їм оголошена подяку по факультету.

Крім своїх талантів наші студенти, як і всі учасники конкурсу, продемонстрували свою громадянську позицію - здійснили благодійні внески для Збройних Сил України і написали на прапорах свої побажання для мужніх захисників України.

Професійне журі визначило 22 фіналістів конкурсу "Університет має талант". Серед них п'ятеро талантів факультету математики та інформатики: Каріна Якимович, Назарій Григоряк, Станіслав Коханюк, Марія Гончарук та Катерина Трифаненко.

Бажаємо їх перемоги у фіналі!
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності