Перейти до основного вмісту
магістри
22 січня 2022 року в Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулося урочисте дійство з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам 2021 року факультету математики та інформатики. 
Шановні випускники!
Факультет математики та інформатики щиро вітає кожного з вас із завершенням ще одного, надзвичайно важливого, етапу. Ми вдячні, що кілька років тому ви обрали саме наш факультет для продовження навчання! Зараз вами зроблено ще один крок на шляху до вершини успіху та благополуччя. Нехай всі наступні сходинки власного зростання будуть ще більш успішними та цікавими! 
Позаду залишилося багато яскравих і незабутніх подій, цікавих і веселих моментів, нових знайомств... Попереду ‒ нове життя! Тож нехай знання та досвід навчання в стінах нашого факультету допоможуть вам досягнути успіху! Нехай диплом магістра ЧНУ буде пропуском на хорошу, цікаву та висооплачувану роботу!
Пам'ятайте, що у власній практичній діяльності ви завжди можете розраховувати на підтримку та допомогу від викладачів факультету, котрі готові сприяти вашій науковій діяльності, будуть раді бачити вас у стінах Аlma Matter. 
Бажаємо всім вам здоров’я, щастя, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання!
магістри
магістри
магістри
магістри
магістри
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності