Перейти до основного вмісту
«Оппенгеймер»

Перегляд біографічної драми «Оппенгеймер»

В перший день серпня наш колектив переглянув нашумівшу кінострічку режисера Крістофера Нолана "Оппенгеймер", яка розкриває перед глядачами внутрішні переживання тих, хто своїми напрацюваннями направду змусили затремтіти земну твердь.

Читати далі
Великдень наших захисників

Світло переможе пітьму

Великдень. Чи задумувалися ви колись наскільки влучно підібрана назва для цього свята? Великий День Воскресіння Христового пронизане величчю та славою перемоги добра над злом, життя над смертю, світла над темрявою.

Читати далі
Писанки

Майстер-клас з писанкарства

29 березня на факультеті математики та інформатики відбувся майстер-клас з писанкарства. Цьому мистецтву колектив матфаку вчила майстриня-писанкарка Наталя Суруджій. У розпис писанки ми вклали  найбажаніше для українців - Перемогу!!!

Читати далі
майстер-клас

Майстер-клас із виготовлення свічок

І хоч українці за останній рік навчилися вже нічого не боятися, тема свічок цієї зими була особливо актуальна. Талановиті люди—талановиті в усьому. Чи можна краще описати колектив математичного факультету? 10 березня відбувся майстер-клас із виготовлення свічок.

Читати далі
Мавка

Перегляд 3D-мультфільму «Мавка. Лісова пісня»

4 березня працівники матфаку разом зі своїми родинами мали чудову нагоду насолодитися модерною українською естетикою на перегляді 3D-мультфільму «Мавка», створеного за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» та образів народної міфології. І хоч сюжет "Мавки" далеко не такий "дорослий" як його першооснова, було приємно на кілька годин трохи відволіктися від буденності та зануритися з головою у казку українського лісу.

Читати далі
Екскурсія

Екскурсія Чернівцями

Сьогодні частинка професійного колективу нашого  факультету мала чудову нагоду більше дізнатися про рідне місто.

Читати далі
Різдвяна коляда

Різдвяна коляда

В цей важкий рік для нашої країни співробітники нашого факультету подарували позитивні емоції всім колегам. Через коляду шлемо вітання з Різдвом нашим військовим і бажаємо премоги! Христос народився! Славімо Його!

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності