Перейти до основного вмісту
«Оппенгеймер»

Перегляд документальної стрічки «20 днів у Маріуполі»

В Україні не вперше намагаються осмислити повномасштабне вторгнення Росії, через яке країна вже більше двох років щодня здригається від обстрілів, але, і досі, тільки стрічка "20 днів у Маріуполі" отримала настільки багато схвальних відгуків.

Читати далі
зустріч

Зустріч за інтелектуальною грою

5 березня відбулася перша цьогорічна зустріч професійного колективу матфаку в рамках діяльності Профбюро.

Читати далі
Різдвяна зірка

Христос народився! Славімо Його!

І Слово стало тілом, і перебувало між нами, і ми побачили славу Його, — славу як Єдинородного від Отця, повного благодаті й істини. Івана 1:14

Читати далі
до Миколая

Подарунки дітям до Миколая

Солодкі подарунки до дня святого Миколая від профспілки нашого університету.

Читати далі
Прикраси

Воркшопи по створенню прикрас

Наприкінці жовтня були організовані воркшопи по створенню прикрас для благодійного аукціону, що буде проведений до 55-ти річчя факультету.

Читати далі
Барбі

Перегляд кінострічки "Барбі"

На території ЧНУ київська фотографиня Анджеліка Кошельна, родом з Буковини, провела концептуальну фотосесію в стилі "Barbie core" з нагоди виходу відомого фільму "Барбі". Ми вирішили преглянути нашумівшу кінострічку та обговорити її на факультеті)

Читати далі
Довбуш

Перегляд кінострічки "Довбуш"

Неймовірні пейзажі природи, колоритна гуцульська культура, історія кохання та роздуми на тему "Чи дійсно мета виправдовує засоби?"— все це переплелося у новому фільмі Олеся Саніна. На початку навчального року ми мали можливість зустрітись знов на прегляді кінострічки.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності