Перейти до основного вмісту
Великдень

Привітання з Великоднем

Нехай свято Воскресіння Христового наповнить Ваші душі світлом, помисли – добром, а серце – любов’ю та милосердям. Божої ласки та опіки для кожного, хто захищає нашу рідну Україну. Христос воскрес! Воістину воскрес!

Читати далі
Ювілей

Вітаємо ректора Романа Івановича з 70-річним ювілеєм!

Колектив факультету математики та інформатики вітає з 70-річним ювілеєм ректора ЧНУ Романа ПЕТРИШИНА

Читати далі
День Соборності України

22 січня - День Соборності України

Сьогодні українці згадують дві рівнозначні за вагомістю історичні події: проголошення незалежності Української Народної Республіки й Акт Злуки українських земель. Нині ми продовжує боротьбу за незалежність. Тому соборність залишається на порядку денному національних завдань.

Читати далі
Привітання з днем народження

Вітаємо з ювілеєм Наталю Вікторівну Романенко!

Колектив факультету математики та інформатики щиро вітає Вас із 50-річчям! Нехай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією та натхненням. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають друзі, поважають та цінують колеги. Бажаємо Вам сімейного затишку, Божого благословіння та перемоги нашої рідної України!

Читати далі
З Новим 2023 роком

Привітання від деканки факультету Ольги Мартинюк

Щирі вітання з прийдешніми Новорічними святами. Хай ці свята будуть спокійними та мирними для кожного з нас! Хай наші серця будуть наповнені добром. Хай наша віра буде сильною та непохитною, а наше спільне бажання перемогти ворога якнайшвидше здійсниться. Бажаю всім любові й злагоди, хай наші домівки сповняться теплом та радістю, а 2023 рік стане роком перемоги.

Читати далі
Маслюченко Інна В'ячеславівна ювілей

Вітаємо Інну В'ячеславівну Маслюченко з ювілеєм!

Колектив факультету математики та інформатики щиро вітає Вас із 50-річчям! Протягом багатьох років ми знаємо Вас як чуйну, щиру та надійну людину. Нехай добро, дароване Вами людям, повертається сторицею. Бажаємо Вам душевного тепла і міцного здоров'я, любові, розуміння і підтримки, мирних і радісних днів для Вас і Вашої родини, Божого благословення та перемоги нашої рідної України!

Читати далі
привітання

Вітаємо Ларису Федорівну Бігун з ювілеєм!

В цей урочистий день з великою повагою щиро бажаємо Вам, дорога Лариса Федорівна, душевного тепла і міцного здоров'я, привітних сімейних зустрічей, любові, уваги, турботи, розуміння і підтримки, щасливого довголіття, мирних і радісних днів для Вас і Вашої родини, Божого благословіння та перемоги нашої рідної України!

Читати далі
привітання

Вітаємо Олександру Василівну Бакай із ювілеєм!

У день 70-річчя бажаємо міцного здоров'я і щасливого довголіття, великого запасу сил та енергії, цікавих вражень, мирних і радісних днів, сімейного затишку, Божого благословіння та перемоги нашої рідної України!

Читати далі
привітання

Вітаємо Тетяну Петрівну Караванову з ювілеєм!

За багаторічну невтомну роботу та з нагоди ювілею Тетяну Петрівну нагороджено почесною відзнакою Чернівецької обласної ради "За заслуги перед Буковиною".

Читати далі
Подяка

Вітаємо з ювілеєм Ярослава Йосиповича Бігуна

У цей урочистий день бажаємо Ярославу Йосиповичу міцного здоров'я і щасливого довголіття, великого запасу сил та енергії, мирних і радісних днів. 

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності