Перейти до основного вмісту
Вебінар

Вебінар "PYTHON STEP BY STEP" від Sigma Software University

Запрошуємо 30 березня о 19.00 на вебінар "PYTHON STEP BY STEP" від Sigma Software University

Читати далі
USV

Конкурс на отримання стипендій на навчання  в Сучавському Університеті (м. Сучава, Румунія) в рамках програми ERASMUS+

Участь у конкурсі можуть взяти студенти 2-х, 3-х  та 4-х курсів бакалаврської програми та студенти, які навчаються на 1-му курсі магістерської програми.

Читати далі
Академічна мобільність

До уваги студентів!

Лодзький університет (м. Лодзь, Польща) розпочинає прийом документів від студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича на очне семестрове навчання в літньому семестрі 2022-2023 н.р. (з 20.02.2023 до 30.09.2023 рр.) у рамках програми прямої мобільності (Direct Mobility). 

Читати далі
ERASMUS+

Конкурс на подання заявок у рамках програми ERASMUS+ в Університеті Вітауса Великого (м. Каунас, Литва)

У конкурсі можуть взяти участь студенти 2-х, 3-х курсів бакалаврської програми та студенти, які навчаються на 1-му курсі магістерської програми, аспіранти 2-го, 3-го року навчання усіх спеціальностей, які наявні в університеті, що приймає.

Читати далі
День студентів

Вітаємо з Міжнародним днем студентів!

Бажаємо цікавих студентських буднів, легко долати будь-які перешкоди і перепони на шляху до успіхів і перемог. Нехай нові знання відкривають перед вами великі простори можливостей і бажань. Пам'ятайте, ви - наша гордість, віра в майбутнє. Вам під силу змінювати світ, робити його добрішим. Ваше майбутнє у ваших руках, головне вірити у свої сили та у правильність своїх дій.

Читати далі
Старостат

Старостат

Відбулася традиційна зустріч декана з парламентарями у форматі "питання-відповіді". Питання стосувалися організації навчального процесу та участі в конкурсах/конференціях, нарахування стипендій, пільг та інших важливих моментів освітнього процесу.

Читати далі
Студентська посвята

Студентська посвята

16 жовтня відбувся другий етап "Посвяти" у студенти першокурсників факультету математики та інформатики. Насичена програма та невимушена атмосфера згуртували студентів та допомогли по справжньому відчути себе частинкою великої РОДИНИ. Крім цікавих конкурсів та всіляких випробувань, підготовлених старшокурсниками, була дуже важлива та пізнавальна зустріч з представниками Центру Симуляційної Медицини БДМУ.

Читати далі
конференція

Відбулася студентська наукова конференція

Щорічна Студентська наукова конференція відбулася в онлайн форматі 5-7 травня 2022 року. Секція математичних наук та інформаційних технологій містила 4 підсекції: підсекція прикладної математики, підсекція математичного моделювання, підсекція інформаційних технологій, підсекція методики викладання математики та інформатики.

Читати далі
грамоти

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Студенти факультету математики та інформатики здобули перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році, презентувавши результати своїх наукових досліджень у відповідній галузі.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності