Перейти до основного вмісту
Nobel leaning

28 серпня на факультет математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича завітав засновник та CEO Nobel Learning PBC Andrew Sachs для зустрічі із керівництвом факультету та обговорення подальшої співпраці. Nobel Learning PBC прагне залучити викладачів та студентів факультету до участі у своїй безкоштовній освітній програмі "Nobel For Ukraine".

Nobel Learning PBC — це міжнародна спільнота соціального навчання. Представники компанії та волонтери з усіх куточків світу сприяють підготовці молоді до успіху в 21 столітті у світі глобальної економіки, у світі, зануреному в ШІ, робототехніку та ІТ. Nobel Learning проводить цілу низку курсів для українських студентів у рамках програми "Nobel For Ukraine", де вони покращують критично важливі hard та soft skills, розвивають зв’язки, емпатію та культурну обізнаність, стаючи глобальними лідерами. Nobel Learning допомагає стати більш технічними, але також більш людяними, більш креативними, більш комунікабельними, більш готовими до співпраці із великими міжнародними ІТ-компаніями.

За підсумками зустрічі обидві сторони висловили згоду щодо продовження співпраці та обіцяли робити все можливе зі свого боку, щоб надалі допомагати і підтримувати українських студентів.

Зустріч із Nobel Learning
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності