Перейти до основного вмісту
Зустріч із представником Уповноваженого із захисту державної мови

27 жовтня на факультеті математики та інформатики відбулася робоча зустріч із заступником керівника Секретаріату Уповноважений із захисту державної мови Сергієм СИРОТЕНКО.

Під час зустрічі обговорили деталі впровадження розробленого веб-додатку "Інтерактивна інформаційна мапа" та його функціонування на офіційному сайті Уповноваженого із захисту державної мови. Цей додаток є результатом спільної роботи студента МАТФАКу Богдана Іфтоди, наукового керівника Анастасії Юрійчук - асистента кафедри прикладної математики та інформаційних технологій та представників Секретаріату, які озвучили потребу швидкого інформування населення щодо стану функціонування державної мови в областях та обласних центрах України.

Сьогодні кожен українець для себе має чітко усвідомлювати наскільки важливим є якісне володіння українською мовою, адже Мова - це наша дієва зброя! Допомогти вдосконалити свої знання з мови можуть безкоштовні курси в кожному регіоні України, про які легко дізнатися, скориставшись розробленим веб-додатком, що простий в користуванні. Також цей додаток надає користувачам можливість перегляду регіональної програми розвитку державної мови.


Спільними зусиллями разом до ПЕРЕМОГИ!

Зустріч із представником Уповноваженого із захисту державної мови
Інформаційна карта функціонування державної мови
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності