Перейти до основного вмісту
Черевко І.М. відвідав Люксембурзький інститут здоров'я

В рамках меморандуму про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Люксембурзьким інститутом здоров'я 20.01.2023 відбулась зустріч завідувача кафедри ММ проф. І. Черевка та доктора П. Назарова  (Group Leader Platform Bioinformatics, Group Leader Multiomics Data Science, h=20).

Доктор Петр Назаров розповів про роботу дослідницької групи MODAS (Multiomics Data Science) в галузі біоінформатики та аналізу геномних даних, якою він керує з 2019 року.

Під час зустрічі було обговорено питання про подальшу співпрацю з використанням статистичних методів, методів машинного навчання та різних підходів до аналізу даних в медицині, імунології та інших прикладних галузях.

Було домовлено про короткий онлайн-курс лекцій щодо методів моделювання даних в біоінформатиці, який доктор Назаров прочитає  для студентів спеціальності "Компютерні науки" у лютому - березні 2023 року.

Також на зустрічі був присутній доцент кафедри МПУіК Лукашів Т.О., який на даний час перебуває на науковому стажуванні в Люксембурзькому інституті здоров'я і є призначеним представником від ЧНУ вищевказаного меморандуму.

Під час візиту проф. Черевко І. М. ознайомився із матеріальною базою Люксембурзького інституту здоров'я.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності