Перейти до основного вмісту
Магістри 2022 року випуску

15 січня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулися урочистості, де факультет математики та інформатики вітав своїх 82-х випускників із успішним завершенням навчання в магістратурі та отриманням диплому магістра. Приємно відмітити, що 15 випускників мають особливі успіхи у навчанні, про що зазначено в дипломах.

З вітальним словом виступили ректор ЧНУ професор Роман Петришин та деканка факультету математики та інформатики професорка Ольга Мартинюк.

До привітань та щирих побажань долучились доцентка кафедри математичного моделювання Лариса Піддубна, завідувач кафедри прикладної математики та інформаційних технологій професор Ярослав Бігун та доцентка кафедри алгебри та інформатики Віра Сікора.

Ведучими урочистої академії були студенти Каріна Якимович та Олег Юрченко.

Музичні дарунки для випускників підготували фіналісти конкурсу «Університет має таланти» Марія Гончарук, Катерина Трифаненко та Назарій Григоряк, який виконав свою авторську пісню. А володарка гран прі конкурсу на краще читання поезії Шевченка, фіналістка конкурсу «Університет має таланти» Каріна Якимович продекламувала вірш.

Ми вітаємо Вас, дорогі наші випускники, пишаємося Вами та горді тим, що Ви є невід'ємною частинкою великої МАТФАКівської родини.

На факультеті Ви здобули гарні знання, набували впевненості, Ви змінювалися, дорослішали,  та росли професійно. І ми переконані, що ті знання та вміння, яких Ви набули за роки навчання, допоможуть Вам у житті успішно розпочати свою кар'єру, досягати поставлених висот, реалізовуючи свої плани. Бажаємо Вам пронести найкращі спогади про студентські роки крізь усе своє життя, не забувати рідний факультет, примножувати славу факультету своїми здобутками, шанувати традиції факультету та гордо і з гідністю нести звання випускника факультету математики та інформатики Чернівецького університету.

2022 рік став роком кривавої агресії російських окупантів. Ця агресія зачепила кожного українця та рознеслася по всій території України. Це рік втрат і скорботи, але, разом з тим, це і рік величезної гордості за Україну, це рік нескореності та самовідданої боротьби за перемогу, рік, коли весь світ усвідомив, що Україна – це сильна духом країна, а українці – це вільний та незламних народ з непохитною вірою в перемогу. Саме цей рік видруковано у ваших дипломах, пам’ятайте про це і зробіть все, щоб ваші знання та професіоналізм допомогли відбудувати Україну.

Висловлюємо щиру подяку та низько вклоняємося нашим захисникам та захисницям, завдяки яким ми мали можливість не лише провести цей захід, але й навчатися, працювати та продовжувати жити. Слава нашим героям! Слава Україні!

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності