Перейти до основного вмісту
Переможниці конкурсу "Університет має талант"

Студентки факультету математики та інформатики Каріна Якимович та Марія Гончарук посіли І та ІІІ місце відповідно в загальноуніверситетському конкурсі "Університет має талант".

Оголошення переможців відбулось 18 травня на Благодійному заході з нагоди Міжнародного Дня вишиванки, що проходив у Сквері навпроти Резиденції.

Каріна, студентка 306 групи, декламувала вірш авторства Інелли Огнєвої "Ви знаєте, про що шкодують люди, життя яких вже близиться кінця?". У вірші йдеться про історію дівчини з трагічною долею, яка померла у віці 20 років від невиліковної хвороби. Каріна вразила журі своїм чуттєвим та водночас сильним виступом. Також студентка зазначила, що було надзвичайно важко декламувати такий вірш, дивлячись, як під час цього у більшості зі слухачів котяться сльози.

Варто зазначити, що журі нагородили Каріну Якимович особливою відзнакою за артистизм.

Марія, студентка 106 групи, виконувала пісню "Stand Up" і дуже вдячна організаторам та журі за високу оцінку її творчості.

Ще раз вітаємо дівчат із перемогою та висловлюємо вдячність усім студентам матфаку, які гідно представили факультет на конкурсі.

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності