Перейти до основного вмісту
Бакалаври 2023

28 червня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулися урочистості, де факультет математики та інформатики вітав своїх 95-х випускників із отриманням диплома бакалавра. 

З вітальним словом виступила деканка факультету математики та інформатики професорка Ольга Мартинюк. До привітань та щирих побажань долучились завідувач кафедри математичного моделювання Ігор Черевко, завідувачка кафедри алгебри та інформатики Руслана Колісник, професорка кафедри математичного аналізу Олена Карлова, і куратори - Лілія Мельничук, доцентка кафедри диференціальних рівнянь, та Анастасія Юрійчук, асистентка кафедри прикладної математики та інформаційних технологій.

Ведучими урочистої академії були студенти Каріна Якимович та Олег Юрченко.

Музичні дарунки для випускників підготували Гушман Іванна, Катерина Трифаненко, Станіслав Коханюк та Назарій Григоряк. А переможниця конкурсу «Університет має таланти 2023» Каріна Якимович продекламувала вірш.

Дорогі наші випускники, за вами – майбутнє країни, ви даєте нам надію, оптимізм та віру в краще. Ми пишаємося вами та горді тим, що ви є невід'ємною частинкою великої МАТФАКівської родини.  Бажаємо вам, дорогі наші випускники, професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання! І пам'ятайте, двері рідного факультету завжди будуть відчинені для вас!

Висловлюємо щиру подяку та низько вклоняємося нашим захисникам та захисницям, завдяки яким ми мали можливість не лише провести цей захід, але й навчатися, працювати та продовжувати жити. Слава нашим героям! Слава Україні!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності