Перейти до основного вмісту
Блажевський С.Г.
З глибоким сумом повідомляємо, що 15 травня 2022 року на 59 році життя перестало битися серце доцента кафедри диференціальних рівнянь, вірного сина України Степана Георгійовича Блажевського.

Степан Георгійович народився 7 вересня 1963 р. в с. Веренчанка Заставнівського району Чернівецької області. З Чернівецьким університетом він пов’язав своє життя ще у 1980 р., коли поступив на математичний факультет, де навчався за спеціальністю «Прикладна математика». У 1985 р. Степан Георгійович закінчив університет з відзнакою і протягом трьох років працював, за направленням, інженером Чернівецького філіалу Київського інституту автоматики, а з 1 вересня 1988 р. розпочав свою трудову діяльність уже в Чернівецькому університеті на посаді асистента, а з грудня 2001 р. – доцента кафедри диференціальних рівнянь.

У 1994 році захистив кандидатську дисертацію "Класичні задачі термопружності для багатошарових пластин і симетричних тіл" під керівництвом професора Михайла Ленюка. Блажевський С.Г. активно займався науково-методичною роботою, був автором понад 150 наукових та навчально-методичних праць.
Брав активну участь у проведенні обласних шкільних олімпіад з математики, очолював профспілкову організацію факультету, був членом команди викладачів факультету з футболу.
У цей скорботний день розділяємо біль та горе разом з рідними та близькими, учнями та колегами. Світла пам'ять  про  Степана Георгійовича  назавжди залишиться у наших серцях та стінах рідного факультету.
Пам’ятаємо, сумуємо…
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності