Перейти до основного вмісту
Олімпіада з математики "МініМудрик"

Шоста олімпіада з математики «МініМудрик» для учнів 5-7 класів відбулася в суботу, 5 листопада, під егідою факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за сприяння науково-творчого об’єднання «Математична Майстерня» та підтримки Чернівецького Математичного Товариства.

Ця олімпіада започаткувалась у 2016 році, і головним задумом було не тільки створити математичне змагання для школярів середніх класів, для яких не проводиться офіційна Всеукраїнська олімпіада, а й дати можливість дітям спробувати свої сили в розв’язуванні суто нестандартних задач та проявити свою здатність оригінально мислити, може, часом і не володіючи при цьому досконало шкільною програмою. Також характерною ознакою олімпіади «МініМудрик» є те, що взяти участь в ній може кожний бажаючий учень, незалежно від квоти від школи чи профільного спрямування класу.

Цьогоріч в олімпіаді взяли участь більше 100 школярів, які зараз навчаються в Чернівцях та Чернівецькій області. Далеко не всі з них навчалися в Чернівцях до лютого цього року. І вони зробили цю обласну олімпіаду Всеукраїнською.

Офіційні результати будуть згодом, а матеріали олімпіади та попередні результати можна переглянути на сайті Математичної Майстерні https://olimp.free-lib.com/

Організатори висловлюють щиру вдячність спостерігачам та членам журі - Аліні Скоролітній, Сергію Горошкевичу, Тетяні Онуфрійчук,  Алісі Ротар, Денису Онипі та Тетяні Гуцул за бездоганну організацію та оперативну та якісну перевірку більше, ніж ста робіт.
Вчителям та батькам - за небайдужість та любов до дітей - своїх та інших.
Науковій бібліотеці ЧНУ імені Юрія Федьковича - за гостинність, антураж та створення прекрасних умов для написання дітьми олімпіади.

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності