Перейти до основного вмісту
До 60-річчя Степана Георгійовича Блажевського

7 вересня 2023 року Степану Георгійовичу Блажевському могло б виповнитися 60 років. На жаль, 15 травня 2022 року його життя зненацька обірвалося, але в нашій пам’яті він і досі живий.

Степан Георгійович – надійний друг, чудовий колега, професійний викладач, гарний науковець і просто щира людина. На факультеті математики та інформатики, де він навчався і працював, в першу чергу цінуються людські якості. І Степан Георгійович завжди був прикладом у цьому. Намагався допомагати кожному, вдало знаходив рішення у будь якій ситуації, завжди був життєрадісний, заряджаючи позитивом всіх навколо. Саме таким ми будемо його пам’ятати.

Вшановуючи пам'ять Степана Георгійовича, 7 вересня, в день його 60-річчя, на факультеті математики та інформатики було проведено семінар пам’яті «Життєвий і творчий шлях Степана Блажевського», в якому взяли участь викладачі та працівники університету, а також його дружина та мати. Доповідачі розповідали про різні етапи життя Степана Георгійовича та ділилися світлими спогадами про нього.

По завершенню семінару на спортмайданчику студмістечка відбувся футбольний турнір пам'яті Степана Блажевського, в якому взяли участь дві команди: «матфак-друзі», до складу якої ввійшли представники команди «МАТФАК» та друзі Степана Георгійовича, з якими він постійно грав у футбол, а також команда «геофак», до якої ввійшли викладачі та випускники дружнього географічного факультету. Гра була дуже цікава і завершилася нічиєю (0:0). Всі учасники матчу отримали пам'ятні медалі на згадку про Степана Блажевського та про проведений турнір до його ювілею.
Пам’ятаємо і сумуємо.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності