Перейти до основного вмісту
IT education summit 2023

7 червня відбувся захід «IT Ukraine Education Summit 2023». Саміт проходить вже вчетверте та цьогоріч об'єднав понад 30 спікерів та 2000 учасників. Зокрема, захід відвідала деканка факультету математики та інформатики Ольга Мартинюк.

Учасники мали можливість взяти активну участь у освітніх дискусіях із висококваліфікованими експертами ІТ-індустрії, представниками різних закладів вищої освіти, регіональних ІТ-кластерів та міністерств. Своїм досвідом, знаннями та прогнозами  ділились спікери під час окремих виступів та під час панельних дискусій, на яких обговорювали важливі теми, зокрема, мова йшла про виклики, з якими у цьому навчальному році стикнулися заклади освіти, про підтримку населення під час війни через інвестиції в освіту, про необхідність підготовки ефективних лідерів, про ІТ-галузь, яка відіграє важливу роль для економічного розвитку України, та багато інших. 

З програмою заходу та спікерами можна ознайомитися тут https://www.education.itukraine.org.ua

Захід був організований Асоціацією “IT Ukraine” за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності