Перейти до основного вмісту
 AIT 2023

Впродовж 26 червня - 7 липня студенти 202 групи кафедри прикладної математики та інформаційних технологій були учасниками літньої школи міжнародного рівня Аrtificial intelligence technology: summer school 2023.

Цьогоріч відбувся вже третій сезон літньої школи, організованої Львівським національним університетом імені Івана Франка. Попри те, що навчання проводилось англійською мовою, учасниками школи стали понад 600 студентів. Навчання відбувалось у дистанційному форматі за допомогою платформи Moodle. Загалом було проведено близько 50 лекційних та практичних занять. 

Основна тематика познайомила учасників з цікавими сферами застосування штучного інтелекту та допомогла вдосконалити знання у таких популярних сьогодні напрямках, як:

  • машинне навчання,
  • програмування на Python,
  • глибинне навчання,
  • мобільна розробка для iOS, Android.

Студенти нашого факультету брали участь у воркшопах, тренінгах, майстер-класах, розвивали soft skills та спільно з менторами ІТ-компаній практикувались в розробці цікавих проєктів.

Двотижнева подія була організована за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації. Офіційними партнерами АІТ 2023 стали провідні ІТ-компанії: N-iX, GlobalLogic, Eleks, SQUAD, NeuroForge, groupXS, Brainstack, MindCraft, EPAM, Infopulse. А також до успішної реалізації АІТ долучилися спікери компаній Boosta, Іntellias, Kindgeek, Sigma Software, Іndeema, SoftServe, Leopolis Group.

Вітаємо студентів 202 групи із успішним завершенням навчання в літній школі AIT 2023 та отриманням сертифікатів, що підтверджують навчальні досягнення в обсязі 120 годин / 4 кредити ECTS.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності