Перейти до основного вмісту
с

20 вересня відбулися вибори до складу Вченої Ради Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича від студентів. Згідно із чинним законодавством, вони були таємними і прямими, дозволяючи кожному студентові обрати свого представника. Організацію виборів покладено на Виборчу комісію, склад якої становили 24 студенти, які справедливо та відповідально виконали своє завдання.

За результатами голосування було обрано п'ять студентів, які будуть представляти інтереси студентської спільноти у Вченій Раді, серед них - студент 4 курсу факультету математики та інформатики Панзинга Володимир. Повний список переможців - тут.

Вітаємо Володимира та обраних студентів і бажаємо сил, натхнення та успіхів у їхній роботі в складі Вченої Ради. Нехай вони гідно представляють інтереси студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та сприяють розвитку студентської спільноти.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності