Перейти до основного вмісту
Співпраця

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича тісно співпрацює з НТУ "Дніпровська політехніка". У рамках співпраці на факультеті математики та інформатики 2 березня відбулася робоча зустріч голови комісії з навчально-методичної роботи Вченої ради Чернівецького університету Ольги Мартинюк та начальниці відділу внутрішнього забезпечення якості вищої освіти у НТУ "Дніпровська політехніка" Олени Яворської, а також проректора з наукової роботи Ігоря Нікітенка.

Під час зустрічі були обговорені важливі питання освітнього процесу, зокрема, мова йшла про діючі освітні програми, про впровадження ефективного механізму перезарахування результатів навчання у рамках реалізації програм академічної мобільності, про дотримання принципів академічної доброчесності, про доступність до навчання та інфраструктури для осіб з обмеженими можливостями та ін.

Обговорили подальші плани співпраці в рамках діючих освітніх програм та наукових досліджень, а також гості з Дніпра відвідали сучасні лабораторії факультету математики та інформатики, мали можливість поспілкуватися зі студентами факультету, які навчаються очно, побачити створені сучасні студентські простори. Основні етапи подальшої співпраці деканка факультету математики та інформатики Ольга Мартинюк обговорила з ректором НТУ "Дніпровська політехніка" Олександр Азюковський, який брав участь у дводенній стратегічній сесії з розвитку педагогічної освіти під головуванням Сергія Шкарлета, Міністра освіти і науки України, що проводилася на базі Чернівецького університету.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності