Перейти до основного вмісту
Співпраця з Sigma Software

Співпраця факультету математики та інформатики з ІТ-компаніями триває безперервно, а в реаліях сьогодення – це надважливо, адже в результаті такої співпраці стрімко розвивається ІТ-галузь.

Трохи більше року як підписано угоду про співпрацю Чернівецького університету з компанією Sigma Software, здавалося б не так і багато часу, але реалізованих спільних заходів та проєктів, спрямованих на розвиток розвитку ІТ-освіти, є чимало. Зокрема, студенти та викладачі факультету мають можливість безкоштовно відвідувати мітапи, курси підвищення кваліфікації, навчатися в інтернатурі, представляти результати своїх досліджень на конкурсах стартапів, брати участь у хакатонах, організованих компанією Sigma Software та її освітнім підрозділом Sigma Software University. Але цим не обмежується співпраця МАТФАКу з ІТ-компанією, адже вона часто долучається до підтримки та оновлення матеріально-технічної бази та облаштування студентського простору.

Висловлюємо щиру вдячність компанії Sigma Software в особі генерального директора Валерія Красовського за створену в корпусі неймовірно затишну відпочинкову зону, де студенти мають можливість поспілкуватися на перервах або після пар, почуваючись як вдома. Гарні пуфи з фірмовим написом неймовірно зручні.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності