Перейти до основного вмісту
Elogic

Співпраця факультету математики та інформатики з ІТ-компаніями триває безперервно. Завдяки цій співпраці студенти ІТ-спеціальностей факультету (122 «Комп’ютерні науки», 124 «Системний аналіз», 113 «Прикладна математика») набувають чудового досвіду під час проходження практики, як це відбувається саме зараз для 4-курсників, згідно з навчальними планами, де вони мають можливість спробувати себе у ролі виконавців проєктів, що пропонують ІТ-компанії.

Молодші курси навчаються офлайн, тому постійно перебувають в корпусі. Вони виконують лабораторні роботи чи інші завдання не лише під час занять, але й часто на перервах, а для цього має бути добре облаштований робочий простір. Для студентів МАТФАКу це зреалізовано завдяки ІТ-компанії Elogic Commerce, адже тепер просторий світлий коридор корпусу містить чудові робочі зони (сучасні зручні стаціонарні столики та лавки), де можна і розв’язати задане завдання, і попрацювати за ноутбуком, адже доступ до інтернету – вільний.

Дякуємо компанії Elogic Commerce за фінансову підтримку у цей складний для всіх час. Ми переконані, що студенти та випускники ІТ-спеціальностей, будуть опорою для України та використовуватимуть свої знання для її відбудови.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності