Перейти до основного вмісту
Гості на матфаці

24 жовтня на факультет математики та інформатики завітали життєрадісні та допитливі студенти 41 групи ВСП "Заліщицький ФК імені Є. Храпливого НУБіП України" разом з викладачкою Тетяною Міщук. Деканка факультету Ольга Мартинюк та заступниця деканки Віра Сікора провели для гостей цікаву екскурсію та розповіли про спеціальності факультету.   

"Студенти розглянули, які предмети тут вивчають, аби краще розуміти, які аспекти студентських інтересів здійснюються на практиці. Зрозуміли, які базові принципи і навички вони можуть і надалі розвивати, що дозволять розуміти та застосовувати технології, які вивчали в коледжі, а також розуміти, як обчислення та програмування взаємодіють із складними технічними системами", - поділилась Тетяна Міщук.

18 жовтня факультет математики та інформатики також відвідали учні 7-11 класів Малиницького ліцею Розсошанської сільської ради Хмельницького району, Хмельницької області (вчителі: Присяжнюк Марина Петрівна та Бірюк Світлана Миколаївна), яких радо зустріла та познайомила з факультетом Віра Степанівна.

Ми завжди раді зустрічати гостей на факультеті математики та інформатики. Вдало зроблений перший крок - це запорука успіху. Мрії стають реальністю, головне повірити в себе.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності