Перейти до основного вмісту
Проєкт віртуальної служби Корпусу миру США в Україні

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича став учасником онлайн-програми, яка реалізується в рамках «Проєкту віртуальної служби Корпусу миру США в Україні» на базі Одеського Національного Політехнічного Університету.

4 жовтня студенти факультету математики та інформатики, які навчаються за освітніми програмами галузі 12 «Інформаційні технології», а саме - ОП «Інформаційні технології та управління проектами» (Данило Гладкий, Оксана Поченчук, Іван Боднарюк, Надія Кукурудз, Олексій Погребняк, Ярослав Мазур, Максим Паранюк) і ОП «Системний аналіз» (Єлизавета Квасницька), розпочали дистанційно вивчати англійську мову за ІТ-напрямом із професором інформатики, доктором Дагом Холлом (Douglas Lee Hall, PhD in Computer Science, AI), який є носієм англійської мови із США. Протягом п’яти років він успішно працював зі студентами університету в Одесі, як очно, так і онлайн, викладаючи англійську мову за професійним спрямуванням (Кібербезпека, Телекомунікації, Розробка програмного забезпечення, Комп’ютерні науки, SQL).

У 2022-2023 навчальному році, перебуваючи в США, др. Холл викладатиме онлайн англійську мову для студентів п’яти українських університетів, до числа яких увійшов і ЧНУ.

Така форма навчання також передбачає поглиблення спеціальних компетентностей студентів ЧНУ – учасників програми. Адже вони матимуть можливість ознайомитися з навчальним матеріалом за фаховим спрямуванням «Інформаційні технології», який викладається американським студентам.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності