Перейти до основного вмісту
Talents for Ukraine

Професорка факультету Олена Карлова стала однією з переможниць програми “Talents for Ukraine” та отримала грант у розмірі $5 000 від KSE Foundation.

Олена Карлова – математикиня, професорка кафедри математичного аналізу факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Олена стала першою в Україні, хто отримав нагороду “The Andrew Bruckner Award 2023” за визначний внесок у галузь. Переможниця є авторкою десятків наукових статей і займається популяризацією точних наук серед школярів — вона заснувала науково-творче об‘єднання «Математична Майстерня», що об’єднує школярів, студентів, викладачів та вчителів Чернівців.

Для довідки:
Програму Talents for Ukraine створила Київська школа економіки, завдяки сприянню міжнародних благодійників, для підтримки нового покоління лідерів, які вміють мислити поза рамками, є талановитими і нестандартними, діють яскраво і нетривіально. Україна майбутнього неможлива без розвитку творчого потенціалу. Мета — допомогти талантам зростати і розвиватися саме тут. Бюджет програми складає 1 000 000 доларів. Кожному переможцю пропонують 5 000 доларів на підтримку.

Більше про проект за посиланнямhttps://foundation.kse.ua/talents-for-ukraine/

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності