Перейти до основного вмісту
Зустріч

17 лютого на факультеті математики та інформатики відбулася зустріч деканки Ольги Мартинюк з директором Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Павлом Хобзеєм.

Під час зустрічі були обговорені питання спільної співпраці, зокрема, мова йшла про організацію та проведення курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників, заходів для професійного розвитку фахівців, предметних олімпіад для школярів, тематичних круглих столів, семінарів, творчих майстерень, а також про впровадження стандартів НУШ.

Без сумніву плани будуть реалізовані, адже ФМІ уже має досвід результативної співпраці під час міжнародного проєкту «Towards Trust in Quality Assurance» (TRUST), в якому Павло Кузьмович представляв УКУ. Проєкт об'єднав всіх головних учасників освітніх процесів для розробки нової стратегії забезпечення якості вищої освіти та підходів до прозорої та неупередженої оцінки якості освіти, в основу яких покладено Європейські практики, що базуються на "трикутнику": освіта - дослідження - інновації згідно з Лісабонською стратегією. Країни партнери проєкту: Фінляндія-Словакія-Португалія-Бельгія-Україна.


Довідково: Павло Кузьмович Хобзей – український педагог, кандидат фізико-математичних наук, співзасновник та перший директор Львівського фізико-математичного ліцею, начальник управління освіти м. Львова (1994—2002) та Львівської області (2005—2010), заступник міністра освіти (2015—2019).

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності