Перейти до основного вмісту
Обладнання

Висловлюємо щиру вдячність ІТ-компанії Yukon Software та її директору Михайлу Шкурею, члену Ради стейкхолдерів факультету математики та інформатики, за сучасні відеокамери та мікрофон. Новим обладнанням буде оснащено аудиторію для публічних захистів дисертацій на разових спецрадах, проведення пленарних засідань та трансляцій відеоконференцій. Також, нещодавно завдяки ІТ-компанії, матеріально-технічна база факультету поповнилась комплектами клавіатур та мишок.

Співпраця факультету з компаніями Yukon Software та Desyde триває багато років і є дуже різноплановою. Це - спільний перегляд та обговорення змін до освітніх програм, оновлення курсів, проходження студентами практики на базі компаній, підвищення кваліфікації викладачів з отриманням сертифікатів, фінансова підтримка у організації різних наукових та навчальних заходів на факультеті, доукомплектування комп'ютерних класів.

Спільно ми робимо важливу справу - готуємо кваліфікованих фахівців, на плечі яких ляже відбудова України після перемоги.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності