Перейти до основного вмісту
Нагородження переможців конференції

З 25 по 27 квітня 2023 року в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулася традиційна щорічна Студентська наукова конференція. 

У рамках секції «МАТЕМАТИЧНІ НАУКИ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ» 25-26 на факультеті математики та інформатики відбулися засідання 5 підсекцій: прикладної математики, математичного аналізу, математичного моделювання та інформаційних технологій, методики викладання математики та методики викладання інформатики. Загалом було представлено більше 60-ти доповідей.

За результатами засідання конкурсної комісії факультету було обрано роботу студента 4 курсу Вадима Циганаша "Симуляція колонії мурах та її застосування" (науковий керівник – асист. Дорош А. Б.) для виступу на підсумковому засіданні конференції, яке відбулось 27 квітня в Червоній залі університету.

Дякуємо всім за активну участь, змістовні доповіді та вітаємо Циганаша Вадима із відзначенням грамотою переможця від факультету математики та інформатики. Бажаємо подальших наукових звершень! 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності