Перейти до основного вмісту
Підписання угоди з Національним університетом «Запорізька політехніка»

29 вересня 2023 року відбулося підписання договору про співробітництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, в особі ректора Романа Петришина, та Національного університету «Запорізька політехніка», в особі ректора Віктора Грешти.

Учасниками зустрічі під час підписання були деканка факультету математики та інформатики Чернівецького університету Ольга Мартинюк та доцентка кафедри системного аналізу та обчислювальної математики Запорізької політехніки Алла Савранська.

Під час спілкування обговорили важливість співпраці, зокрема, практичної підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 124 "Системний аналіз", підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників з метою підвищення науково-теоретичного та методичного рівнів викладання навчальних дисциплін, спільної участі у наукових конференціях, семінарах, конкурсах наукових робіт як в Україні, так і за кордоном.

Реалізація спільних проєктів, організація спільних цікавих заходів із залученням стейкхолдерів сприятиме не лише якісній професійній підготовці майбутніх фахівців ІТ-галузі, але й удосконалюватиме професійну діяльність науково-педагогічних працівників.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності