Перейти до основного вмісту
Дмитро Герасименко

22 грудня посмертно нагороджено Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» випускника факультету математики та інформатики 2023 року Дмитра Герасименка. Нагороду вручили матері Героя Наталії Марко.

Наш відважний воїн отримав відзнаку за особливі заслуги перед українським народом та буковинською громадою, особисту мужність, честь і звитягу у збройній боротьбі проти російських загарбників, взірцеву вірність громадянському обов’язку та військовій присязі.

Дмитро навчався за спеціальністю Середня освіта (Математика), був старанним студентом, виконував у своїй групі обов'язки старости, а коли рідну країну сколихнула хвиля кривавої агресії ворога, він пішов добровольцем захищати рідних і Україну.

Старший солдат, діловод паливно-мастильної служби логістики військової частини А7220 Дмитро Герасименко загинув 15 липня 2023 року, захищаючи територіальну цілісність нашої держави.

Ми ніколи не забудемо, яку ціну заплатив Герой за наш спокій, за мирне небо для кожного з нас. Діма, ти назавжди в нашій пам'яті, ти назавжди в наших серцях! Вічна та світла пам'ять!

Мати Дмитра Герасименка отримує синову нагороду

Мати Дмитра Герасименка отримує синову нагороду

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності