Перейти до основного вмісту
Семінар з гарантами ОП

5 січня у Червоній залі відбувся семінар з гарантами освітніх програм Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича на тему «Особливості акредитаційних експертиз в умовах воєнного стану».

Під час зустрічі ректор ЧНУ Роман Петришин наголосив, що підготовка до акредитації освітніх програм триває постійно, бо лише щоденна якісна робота приносить гарний результат.

Перший проректор Василь Балух зупинився детальніше на особливостях підготовки акредитаційних справ та проінформував про плани акредитацій університету на 2023 рік.

Голова Ради стейкхолдерів ЧНУ, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор коротко проінформував про завдання та перспективи діяльності ради, а також підкреслив важливість залучення студентів університету до проходження практики в органах місцевої влади відповідно до змісту освітніх програм, на яких вони навчаються.

Парасковія Штефюк, методистка навчального відділу ЧНУ акцентувала увагу на рекомендаціях ЕГ та ГЕР по критеріях за результатами проведеного аналізу пройдених акредитацій освітніх програм ЧНУ у першому семестрі цього навчального року.

Голова комісії з навчально-методичної роботи Вченої ради університету, деканка факультету математики та інформатики Ольга Мартинюк окреслила перспективи спільної діяльності комісії та ради стейкхолдерів ЧНУ, а також зупинилася на особливостях підготовки документації при внесенні змін до ОП. 

Учасники зустрічі, серед яких було понад 50 гарантів освітніх програм ЧНУ, мали змогу поділитися досвідом, обговорити процес проходження акредитації освітніх програм та отримати відповіді на поставлені питання.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності