Перейти до основного вмісту
Міжнародна співпраця ФМІ

17-18 листопада 2022 року на факультеті математики та інформатики відбулися робочі зустрічі з німецькими партнерами.

Оле Гензель та Йошуа Пісмен приїхали до України з благородною метою – поділитися своїми знаннями у сфері медицини та 3D-моделювання для допомоги постраждалим у війні. За їх фінансового сприяння на факультеті створено спеціалізовану науково-дослідну лабораторію 3D-друку «Технології 3D-друку». Лабораторія обладнана 3D-принтерами, які використовуються у навчальному процесі для якісної підготовки фахівців ІТ галузі, набуття практичних навичок 3D-друку і засвоєння принципів, що лежать в основі цієї технології, а також для виготовлення пластикових елементів бандажів, протезів тощо на допомогу медикам і військовим.

Під час зустрічей також обговорили деталі подальшої співпраці, зокрема, мова йшла про спільні проєкти та їх реалізацію, про навчання студентів працювати на 3D-принтерах, моделювати 3D-об’єкти, розробляти та створювати пристрої, якими можуть користуватися лікарі та парамедики для діагностики чи огляду.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності