Перейти до основного вмісту
Лотаринзький університет

13 січня 2023 року зав.кафедри математичного моделювання проф. Черевко І.  М. на запрошення проф. Patrick Henaff відвідав Universite De Lorraine в м. Nancy (Франція).

Відбулась зустріч з проф. Antoine Henrot (head department of applied mathematics and industrial engineering) та проф. Patrick Henaff (researcher in the NeuroRhythms Team).

Були обговорені питання спільних майбутніх досліджень з напрямків індустріальної інформатики та її застосувань, методики викладання студентам технологій машинного навчання з використанням згорткових нейронних мереж та їх застосувань до задач обробки експериментальних даних.

Також були розглянуті питання про можливі стажування викладачів та аспірантів факультету математики та інформатики ЧНУ й студентської активності за програмою Erasmus+.

Проф. Черевко І. М. ознайомився із роботою лабораторії кібербезпеки та лабораторією 3D-графіки і робототехніки.

Допомогу в організації зустрічі надали dr. Violeta Moskalu (Universite De Lorraine) та Драненко Г. Ф., завідувач кафедри романської філології та перекладу (ЧНУ).

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності