Перейти до основного вмісту
Захист кваліфікаційних робіт

Протягом тижня, що минув, на факультеті математики та інформатики працювали дві Екзаменаційні комісії для проведення захисту кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. Головою комісії № 1 атестації здобувачів освітнього ступеня магістр зі спеціальностей 113, 122 та 124 був Шкільнюк Дмитро Валерійович, кандидат технічних наук, асистент кафедри математичного моделювання, голова правління ГО «ІТ Кластер «Чернівці ІТ ком'юніті»», Technical project manager в компанії Valtech, а головою комісії № 2 атестації здобувачів освітнього ступеня магістр зі спеціальностей 111, 014.04 та 014.09 – Станжицький Олександр Миколайович, доктор фізико-математичних наук, професор, завідувач кафедри загальної математики механіко-математичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Екзаменаційні комісії, що складалася як з викладачів факультету, так і з зовнішніх стейкхолдерів, відзначили актуальність тематики кваліфікаційних робіт і високий науково-методичний рівень їх виконання що є результатом злагодженої роботи, наполегливості та відповідальності студентів та їх наукових керівників.

З особливою гордістю та вдячністю заслухали захисти кваліфікаційних робіт студентів Миколи Скутаря та Дмитра Сорокана, які боронять нашу державу в лавах ЗСУ.

Колектив факультету математики та інформатики вітає студентів із успішним захистом магістерських кваліфікаційних робіт!

Бажаємо вам невичерпного джерела натхнення, безмежної мотивації та далі розвиватися й вдосконалювати свої знання та навички.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності