Перейти до основного вмісту
День захисників і захисниць України 2023

1 жовтня ми вшановуємо справжніх героїв — захисників України, які вже дев’ять років безперервно стоять на сторожі перед російською агресією. 

Служіння Батьківщині - це більше, ніж професія. Це - величезна любов, сила волі й патріотизм. Члени нашої матфаківської родини також стоять на варті нашої держави в складі різних військових підрозділів Збройних Сил України та інших військових формувань. А ми живемо на рідній землі саме завдяки нашим мужнім захисникам!

Ми висловлюємо подяку всім, хто причетний до оборони України та її захисту: військовим, рятувальникам, медикам, правоохоронцям та волонтерам. Завдяки вам Україна змогла зберегти свою незалежність у цей тяжкий час.

Щиро вдячні вам за віддане виконання службових обов'язків, за можливість жити та працювати, за те, що ви щодня, ризикуючи своїм життям, оберігаєте нас! Ваша мужність та жертовність заслуговують на наш низький уклін.

Завдяки вам, мільйони українців мають надію на майбутнє. Ви - наші янголи-охоронці. Бажаємо вам міцного здоров'я, щоб сили ніколи не покидали вас, щоб вас оминали небезпеки та ворожі кулі, і щоб ваша броня була завжди міцною!

Ми віримо в нашу перемогу! Молимося за здоров'я кожного захисника! Пам'ятаємо і  вшановуємо пам'ять про кожного Героя, який віддав своє життя за Україну... 

Слава Україні! Героям слава!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності