Перейти до основного вмісту
ЗСУ

6 грудня Україна відзначає День Збройних Сил. ЗСУ — це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

День Збройних сил України встановлений Верховною Радою у 1993 році. Дата свята приурочена до дня прийняття Закону України «Про Збройні Сили України» 6 грудня 1991 року. Також урочиста дата пов’язана із 6-м грудня 1919 року. Цей день став початком однієї зі славетних сторінок української армії — Першим зимовим походом Дієвої армії УНР.

Сьогодні ми дякуємо всім тим, хто обрав нелегкий шлях військовослужбовця; тим, хто готовий пожертвувати собою заради щасливого і вільного майбутнього наших дітей. Сьогодні ми з вдячністю згадуємо тих, хто віддав своє життя за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. 

Слава Україні!
Слава Збройним Силам!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності