Перейти до основного вмісту
Міжнародний день волонтера

"Волонтери часто першими діють у кризові періоди, допомагаючи мільйонам вижити, незважаючи на ризики. Їхня робота підтримує нашу загальну людяність "
— Генеральний секретар Антоніо Гутеріш, Міжнародний день волонтера 2017 року

 

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Свято було засноване Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 році. Волонтери - це добровольці, які без будь-якої нагороди трудяться на благо суспільства і батьківщини.

В умовах воєнного часу поняття «волонтер» для України набуло надзвичайно важливого значення, адже це – тисячі людей, які забезпечують надійний тил нашій армії та підтримку вимушеним переселенцям.

Сьогодні усі ми згуртувалися, знайшли сили і невтомно працюємо задля вільної і незалежної України.

Глибока вдячність вам, шановні волонтери, за милосердя, людяність, активну життєву позицію та добрі справи. Завдяки вашим зусиллям світ стає кращим, Україна щодень міцніє, в серцях українців утверджується непохитна віра в нашу країну, в нашу Перемогу, в наших громадян, а захисники відчувають постійну надійну підтримку і турботу.

Зичимо всім волонтерам міцного здоров’я, злагоди і переможного миру в нашій країні!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності