Перейти до основного вмісту
Небесна сотня

20 лютого Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави.

9 років тому під час Революції гідності в центрі Києва відбулися масові розстріли протестувальників. Лютий 2014-го став першим актом збройної агресії проти громадян України, які хотіли жити у вільній державі, бо є вільні духом. 

День пам'яті Героїв Небесної Сотні - це нагадування про високу ціну свободи й про цінності, за які й нині воює Україна. Цей день покликаний увічнити людську, громадянську та національну відвагу й самовідданість, силу духу та стійкість громадян, гідно вшанувати подвиг загиблих за ідеали демократії, права та свободи людини.

Герої Небесної Сотні та активісти Революції Гідності боролися за краще майбутнє нашої Батьківщини. Курс на європейську та євроатлантичну інтеграцію України, який вони відстоювали залишився незмінним. Таким же непохитним є прагнення України закінчити перемогою війну з російським агресором, відновити свою територіальну цілісність та побудувати сучасну процвітаючу європейську державу.

Слава Україні!

Слава першим героям російсько-української війни ХХІ століття!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності