Перейти до основного вмісту
З Новим роком 2024

Добігає до завершення 2023 рік… Рік, сповнений надій і тривог, стійкості і важких випробувань, мужності та подолання перешкод. Але попри всі виклики ми не втратили віри й відваги, стали ще міцнішими. Дякуємо нашим невтомним воїнам Збройних сил України, які героїчно боронять усіх нас від російського агресора.

Ми з надією дивимося вперед і мріємо про здійснення бажань, спільних для всіх українців: ми просимо Перемоги нашій державі, мирного неба над головою, повернення додому тих, хто зараз на фронті виборює цілісність і незалежність країни, можливості обійняти рідних і близьких, зустріти наступний Новий рік у родинному колі. Ми знаємо, що попереду в нас багато праці та нелегкий шлях. Однак ці мрії обов’язково втіляться в життя.

Шановні студенти, викладачі та співробітники факультету математики та інформатики, вітаємо вас з прийдешнім Новим роком! Зичимо вам усім здоров'я, тепла вдома та миру в серцях, любові у кожній миті та невичерпної віри в щасливе майбутнє. Єднаймося, підтримуємо наших захисників і спільними зусиллями наближаймо нашу Перемогу!

Слава Україні! Героям слава!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності