Перейти до основного вмісту
Привітання з днем народження

Вельмишановний Василе Григоровичу!

Колектив факультету математики та інформатики щиро вітає Вас з нагоди Вашого славного 70-річчя!

Ви присвяти багато років науково-педагогічній діяльності на математичному факультеті і на кафедрі прикладної математики та інформаційних технологій зокрема.  Ви повністю віддаєтеся праці, при цьому зберігаючи позитивний настрій, товариськість і ласкаву усмішку. Ваш багатий життєвий досвід, Ваша самовіддана праця, щирий патріотизм і прекрасні людські якості ще довго слугуватимуть яскравим прикладом невичерпної енергії до свого ремесла для нащадків, для всіх тих, хто Вас знає.

Від усього серця бажаємо Вам, дорогий Василь Григорович, здоров'я, сил духовних і фізичних, терпіння, удачі, оптимізму!
Нехай кожен день на безкрайньому життєвому шляху відкриває для Вас нові досягнення, звершення та здобутки. Нехай ці прекрасні ідеали ніколи не залишаються словами, натомість, збагатяться вірою, любов'ю, теплом  людських відносин. І кожен Ваш день буде наповнений корисними справами, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення. Божого благословіння, мирного неба та перемоги нашої рідної України!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності