Перейти до основного вмісту
привітання
З нагоди ювілею бажаємо Тетяні Петрівні миру, добра, здоров'я, наснаги та перемоги!
Ім'я Тетяни Петрівни відоме не лише в університеті, не лише в Чернівцях, не лише на Буковині, але у всій Україні! Вона натхненний педагог, протягом багатьох років якісно та результативно готувала учнів та студентів до олімпіад з інформатики, у її арсеналі - 68 переможців міських олімпіад та 65 переможців обласних олімпіад з інформатики, 24 призери IV етапу Всеукраїнських олімпіад з інформатики, бронзовий призер Міжнародної олімпіади з інформатики, 16 призерів ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, 15 дипломантів Всеукраїнських наукових конференцій та конкурсів, 25 команд-учасниць Міжнародної студентської олімпіади з програмування ACM-ICPC, серед яких багато переможців І, ІІ та ІІІ етапів.
Караванова Т.П. постійний член журі Всеукраїнських олімпіад з інформатики ІІІ та IV етапів, автор задач ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських олімпіад з інформатики, співголова журі та автор задач Всеукраїнського турніру з інформатики. У 1995 році вона була обрана віце-президентом Всеукраїнської асоціації вчителів інформатики України. Ініціатор та засновник Всеукраїнського Турніру Юних Інформатиків. Автор посібників та підручників, які використовують педагоги всієї країни, навчаючи дітей інформатики. За свою діяльність Тетяна Петрівна отримувала різні відзнаки: відмінник освіти України, заслужений вчитель України та інші, але її вклад у розвиток освіти України не можна вимірювати нагородами.
За багаторічну невтомну роботу та з нагоди ювілею Тетяну Петрівну нагороджено почесною відзнакою Чернівецької обласної ради "За заслуги перед Буковиною".
відзнака
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності