Перейти до основного вмісту
Ювілей

Вельмишановний Романе Івановичу!

Колектив факультету математики та інформатики, Ваші  учні й колеги щиро вітають Вас з нагоди славного 70-річчя!

Упродовж багатьох років ми знаємо Вас, дорогий Романе Івановичу, як талановитого педагога, вченого, дбайливого керівника і вихователя наукової молоді. Ваша активна життєва позиція, вміння працювати з людьми виділяють Вас серед викладачів факультету та університету. Ваше відповідальне ставлення до своїх обов’язків,  виняткова душевність є для нас прикладом, гідним наслідування. Ви зробили значний внесок у розвиток математичного факультету, встановивши широкі творчі зв’язки із провідними університетами та науковими центрами України та зарубіжжя. Завдяки Вашим зусиллям наш факультет став одним із найпотужніших факультетів Чернівецького університету.

Своєю невтомною працею, високим професіоналізмом, наполегливістю, талантом, харизмою і мудрістю керівника, порядністю та доброзичливістю у загальнолюдських взаєминах, почуттям відповідальності, великою працелюбністю і працездатністю у поєднанні з високою педагогічною майстерністю Ви здобули заслужений авторитет і повагу серед колег не лише на факультеті та в університеті, але й в Україні.

Від щирого серця засвідчуємо Вам, Романе Івановичу, свою глибоку шану та сердечну любов. Бажаємо Вам міцного здоров’я і щасливого довголіття, великого запасу сил та енергії, родинного затишку та сімейного добробуту. Нехай завжди Вас супроводжує удача та успіх, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких. Бажаємо здійснення всіх Ваших планів та задумів! 

Миру, а найголовніше – омріяної перемоги!

Подяка від факультету ректору Роману Петришину

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності