Перейти до основного вмісту
Захист дисертації

Колектив факультету математики та інформатики вітає аспіранток Ірину Візінську та Тетяну Кнігніцьку із успішним захистом дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії.

Захист дисертаційного дослідження Візінської Ірини Іванівни на тему «Апроксимація початкових і крайових задач для диференціально-функціональних рівнянь та їх числове моделювання», поданого на здобуття наукового ступеня доктора філософії  за спеціальністю 113 Прикладна математика, відбувся 19 грудня 2023 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 76.051.036 Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Науковий керівник: Черевко Ігор Михайлович, доктор фізико-математичних наук, професор, завідувач кафедри математичного моделювання ЧНУ.

Дисертаційне дослідження Кнігніцької Тетяни Василівни за спеціальністю 113 Прикладна математика на тему «Оцінки параметрів авторегресійних моделей» було успішно захищено 22 грудня 2023 року у разовій спеціалізованій вченій раді ДФ 76.051.037 Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Науковий керівник: Малик Ігор Володимирович, доктор фізико-математичних наук, професор, професор кафедри математичних проблем управління і кібернетики ЧНУ.

Бажаємо новоспеченим докторам філософії подальших успіхів, творчого натхнення в реалізації наукових задумів і нових звершень!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності