Перейти до основного вмісту
конференція
Щорічна Студентська наукова конференція відбулася в онлайн форматі 5-7 травня 2022 року.

Секція математичних наук та інформаційних технологій містила 4 підсекції:

 - підсекція прикладної математики,
 - підсекція математичного моделювання,
 - підсекція інформаційних технологій,
 - підсекція методики викладання математики та інформатики.


Серед 52 учасників було визнано 5 кращих доповідей:

«Застосування фреймворка Flutter для генерації та проходження тестів при вивченні іноземних слів», студент 5 курсу Стефурак Дмитро (Науковий керівник – доц. Сопронюк Тетяна Миколаївна).

«Створення настільного додатку для визначення жанру книжок», студент 3 курсу Циганаш Вадим (Науковий керівник – асист. Дорош Андрій Богданович).

«Додатки доповненої реальності на уроках математики в ЗЗСО», студентка 4 курсу Бузиновська Анастасія (Науковий керівник – доц. Колісник Руслана Степанівна).

«Використання інструментів запису “PowerPoint 2019” для створення перевернутих уроків», студентка 5 курсу Алла Кадук (Науковий керівник – доц. Ленюк Олег Михайлович).

«Про скорочення перебору всеможливих варіантів розмірностей піфагорової кімнати», студент 2 курсу Бадло Олег (Науковий керівник – доц. Сікора Віра Степанівна).

Традиційно найкращі студентські доповіді представлялись на підсумковому засіданні, яке відбулось у змішаній формі 12 травня в Червоній залі університету. З вітальним словом до студентів звернулись голова організаційного комітету конференції – ректор університету Роман Петришин; модератор заходу, співголова оргкомітету – проректор з наукової роботи Андрій Саміла; голова секції «Гуманітарні науки» – доцентка кафедри філософії та культурології Ірина Горохолінська та голова секції «Природничі науки» – завідувач кафедри загальної хімії та хімічного матеріалознавства Юрій Халавка.

17 студентів, рекомендованих конкурсними комісіями інститутів та факультетів, продемонстрували результати своїх наукових робіт у вигляді цікавих і змістовних доповідей з презентаціями. Всі вони отримали грамоти, як переможці конференції та призи від Ректорату університету. Факультет математики та інформатики представляли двоє студентів Стефурак Дмитро та Циганаш Вадим.

Вітаємо переможців!!!
конференція
конференція
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності